L’escola Àngel Guimerà celebra el dia de la Pau


El passat dia 30 de gener l’escola Àngel Guimerà va celebrar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, que fou fundat l'any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal i Vidal, aquesta és una iniciativa d'Educació No-violenta i Pacificadora, difosa internacionalment. El dia escollit per aquesta celebració fou el dia 30, per coincidir amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi.

A la nostra escola es van dur a terme diferents activitats. Una de les més remarcables va ser la confecció de “l’arbre dels desitjos”, on cada alumne de l’escola va enganxar-hi un desig de pau. A la tarda tota la comunitat educativa ens varem trobar al pati on es va llegir un manifest per la pau, es va cantar la cançó “T’estimo molt” de Lax’n Busto i es va formar el símbol de la Pau amb la participació de tots els alumnes i mestres de l’escola.

Per acabar, l’AMPA va repartir melindros amb xocolata.

Esperem que aquestes iniciatives serveixin per a conscienciar els nostres infants en els valors de la convivència, el respecte i la Pau.



1 comentari:

Unknown ha dit...

M'ho vaig passar molt bé al dia de la `Pau sobretot peruqè és l'únic dia en que hi donem importància a la No-violència, tot i que, això hauria de passar sempre i evitar tanta guerra, tanta violència, tanta pobresa...