Llibres de vacances: Aquí podeu deixar els vostres comentaris sobre els llibres que llegiu. Bàsicament ha de ser la vostra opinió personal.


19 comentaris:

Unknown ha dit...

El primer que m'he llegit ha sigut ''Fairy Ouk'' és molt interessant i tinc ganes de llegirme el 2on i el 3er.
L'altre que m'estic llegint i m'acabaré abans de començar les classes, ha sigut un de la col·lecció ''Ghostgirl'' i és el primer que és diu '' malalta 'amor'' m'ha sigut una mica difícil entendre'l més o menys, però ha sigut molt ''xulo''.
i per cert, bones vacances!

Anònim ha dit...

Jo, el primer llibre que m'he llegit es diu "75 consells per sobreviure a l'escola", ha sigut molt divertit ( us el recomano, però només a les nenes, tot i que si hi ha un nen que l'interessa i se'l vol llegir, dubto que li agradi gaire ). També m'ha agradat perquè la protagonista del llibre és una nena de la nostra edat i que aquest any va a sisè de primària com nosaltres.

Henar.

Anònim ha dit...

Jo, el llibre que m'he llegit és " En Caratallada i els altres", l' he trobat força interessant tot i que se m'ha fet curt.

Clara

Anònim ha dit...

El segon llibre que m'he llegit és titula " Tina Superbruixa i el llibre d'encanteris ", ha sigut divertit perquè parla de la Tina, la nova bruixa secreta que guarda el poderòs llibre d'encanteris de la bruixa Baduixa, però per poder poseïr-lo ha hagut de demostrar que te prouta voluntat per fer-ho, també apareix el bruixot Jeroni que vol robar el llibre d'encanteris a la Tina per fer una màquina per ser l'amo del món, però la Tina i els seus amics no li posen gens fàcil... Ha sigut divertit però com diu la Clara, ha sigut massa curt.

Henar

Unknown ha dit...

el primer llibre que m'he llegit ha sigut "el diari del Greg: En Rodrick mana" i l'he trobat firça divertit, però hi han algunes coses que dius:
Quina pena!

Unknown ha dit...

el llibre que m'he llegit es diu "EL DIARI DEL GREG LA CRUA REALITAT"i ma agradat perque fa riure

Ayoub Labiad

Unknown ha dit...

jo el llibre que m'he llegit es diu "VANESSA LA INTRÈPIDA DE LES FERES FUTBOL CLUB" i m'ha agradat perquè parla d'una nena que vol jugar a fútbol amb els nens.

laia

Unknown ha dit...

El primer llibre que m'he llegit es diu Robin Hood de Geronimo Stilton m'agradat molt perquè roba als rics i els hi done als pobres,el segon es diu Nicolau Sant Nord i la batalla contra el rei dels malsons, al principi no m'agradave però al final m'agradat

Anònim ha dit...

Jo el primer llibre que m'he llegit es diu "Una historia emocionant" i m'agradat perquè es un llibre que bareja una historia d'amor amb un misteri per resoldre es molt divertit i el recomano a tots els que els agrada els llibres de detectius.
I el segon llibre que m'he llegit es diu "En caratallada i els altres" es un llibre molt divertit perquè dins del mateix llibre et van explican histories molt emocionants.


Ferran Garcia Nadal.

Anònim ha dit...

jo el primer llibre que m'he llegit a sigut Robin Hood de Gereronimo Stilton i m'agradat perk robe als rics i els hi done als pobres i l'altre es diu Nicolau sant nord i la batalla contra el rei dels malsons i m'agradat perquè lluiten

Anònim ha dit...

El primer llibre que m'he llegit ha estat un del Diari Del Greg - El Rodrick Mana, i m'ha agradat perquè parla d'una vida quotidiana i el que pot passar diàriament (com tots els altres llibres del Diari Del Greg).

Sarah

Unknown ha dit...

El llibre que m' he llegit es "el rodrick mana diari del greg es molt divertit i tracte de una vida molt quotidiana

Unknown ha dit...

El altre es :el somriure de mona ratisa de Geronimo Stilton es molt divertit i m'ha sigut una mica dificil entendre'l

Unknown ha dit...

El tercer llibre que he llegit es "les aventures d'Ulises de Geronimo Stilton es un relat epic i per aixo pasen coses amb els deus i amb ell el recomano a tots els lectors

Anònim ha dit...

El llibre que m'he llegit es titula "EL DIARI DEL GREG LA CRUA REALITAT" m'agradat molt, jo recomano aquest llibre a qui li agradin els llibres que fan riure.És divertit perquè el Greg no es vol fer gran però quan veu en Rowley(el seu millor amic) ell també es vol fer gran.

Ferran Setó

Anònim ha dit...

Durant la setmana santa m'he llegit Terra Baixa. L'he trobat interessant, però al ser una adaptació, penso que m'he perdut moltes coses.
També me'n he llegit un amb anglès que es diu ''The mistery in Paris''. L'he trobat molt ''xulo'', ja que m'agraden els llibres de misteris.

Judit

Anònim ha dit...

Aquesta setmana santa m’he llegit aquets llibres:
El primer ha sigut Morgana la dels ulls verds, a mi m’ha agradat força perqué va d’un a nena que també, com nosaltres li toca anar a l’institut i desideix que ara a de començar a ser gran.
El segon ha sigut Bibi Bloksberg i el secret dels mussols blaus. M’ha agradat perque la Bibi ajuda a una nena que els seus pares van morir en un acident de cotxe i ella no pot caminar .

Iria

Unknown ha dit...

Jo el llibre que he llegit ha sigut: Bat Pat El Gran Kong, ami m'ha agradat molt perque parla 'un Goril·la que sap llegir,fer sumes i de tot es molt llest!També m'ha agradat molt perqué el volen fer servir per gravar pel·licules i ell no vol, aquest llibre es d'aventura i us el recomano es molt divertit.

Unknown ha dit...

Jo el primer llibre que he llegit ha sigut el de Bat Pat El Gran Kong.Ami m'ha agradat molt perqué parla d'un goril·la que sap llegir, jugar a jocs de taula, a fer sumes i moltes coses més,també m'ha agradat perqué uns de la televisió el volen fer servir per fer una pel·licula però ell no vol.Us el recomano per als qui els i agradin els llibres d'aventura.