Deures d’estiu per a 5è

 Aquestes activitats, no són obligatòries, són complementàries per al vostre aprenentatgeAquestes activitats són només per a completar la vostra formació durant els mesos d’estiu, ja que durant un llarg període de descans, és comprensible que alguns conceptes s’oblidin per no utilitzar-los.
Durant aquest estiu és important que gaudiu del temps lliurel. Us recomano que deixeu un temps prudent de descans. Es recomanable que quan més a prop s'estigui de l’inici de curs, més intens sigui el volum detreball d’estiu. Aquesta intensitat de treball ha d’anar en consonància amb les dificultats que heu trobat en les diferents assignatures.
S’ha de tenir en compte l’etapa educativa següent, en que el nivell d’exigència serà encara major. Per tot això, és necessari que repasseu els continguts treballats durant el curs. És interessant que aneu alternant les matèries.
Pel que fa a les llengües és recomanable llegir durant l’estiu.  Llegint s’estimula el cervell i es reforça l’aprenentatge de les llengües. També es poden compartir els llibres per a minimitzar despeses. 


A banda dels quaderns d'estiu que vulgueu fer, us proposo les següents activitats (són voluntàries, tot i això, en començar el curs es tindran en compte)


·         Matemàtiques:
o   Despesa d’una setmana d’estiu: Recull de la despesa familiar d’una setmana de vacances per saber quants diners es gasten. En acabar es pot fer un balanç indicant les diferents despeses agrupades per categories.
o   Recull fotogràfic de formes geomètriques. Àlbum fotogràfic que recull fotografies d’elements i paisatges que podem observar, quotidians, indicant les principals formes geomètriques que hi trobem.
o   Recollida de dades horàries. Recull sistemàtic de dades horàries durant una setmana per a la realització d’una gràfica: temps de dormir, temps de jugar, temps de lectura, temps de veure la tele, etc.
·         Llengua:
o   Escriure el resum d'una pel·lícula que hagis vist o un llibre que hagis llegit.
o   Gravar en el teu mp3 algunes de les anècdotes de l'estiu  i escoltar-te després per saber com ho has fet (si em feu arribar les gravacions per correu, les aniré penjant al bloc)
o   Escriure un diari on recullis el què fas o allò més divertit i interessant que viuràs aquestes vacances.


BON ESTIU!!!


 Repàs d'estiu de matemàtiques

1 comentari:

EMMY ha dit...

Hola bon dia Ricard felicitats per ser el profesor de sisè "A"
EMMY